Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Prvak Hrvatske u bližanju i izbijanju u krug je Marko Skejo, Butrica peti (FOTO)

Pobjedom predstavnika Šibenske županije Marka Skeja (Primošten) danas popodne u Boćarskoj dvorani Srebreno je završeno Prvenstvo Hrvatske u disciplini bližanja i izbijanja u krug. Skejo je u finalu bio bolji od Srećka Baja iz Komolca.

U susretu za treće mjesto Pelješčanin Antonio Prlaguzić koji nastupa za riječki Vargon (Primorsko Goranska) je pobijedio državnog reprezentativca Tomislava Kolobarića iz zagrebačkog Zrinjevca.

Zbog odustajanja dijela boćara iz udaljenijih županija, na ovom natjecanju je nastupilo šest boćara iz naše Županije (dva po plasmanu, četiri kao zamjene) od čega čak pet iz Župe dubrovačke. Najbolji od njih je bio Ivo Butrica (Rijeka) na 5. mjestu, Stijepo Matić (Hidroelektrana) je 8., Stijepo Violić (Župa Dubrovačka) 12.,  Štefi Ljubimir (Postranje) 13., a Luko Ledinić (Rijeka) na 16. mjestu.

Završnicu prvenstva Hrvatske u disciplini bližanja i izbijanja u krug u dvoranama Metković i Srebreno uspješno je organizirao Boćarski savez Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s boćarskim klubovima Župa dubrovačka i Metković.

Nagrade najboljima su dodijelili predsjednik Boćarsko saveza DNŽ Niko Pavlović, član Izvršnog odbora HBS-a Luko Hendić, u ime Općine Željko Miloslavić, te u ime BK Župa dubrovačka Mato Miloslavić.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/bocanje/drzavno_krug_proglasenje{/gallery}

 


VEZANE VIJESTI

U Srebrenom se igra Završnica Prvenstva Hrvatske u bližanju i izbijanju u krug (FOTO)


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn