Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Boćanje; Završen Turnir slobodne igre - Janje, odojak i pršut pobjednicima s Gromače

U boćarskoj dvorani na Brgatu odigran je boćarski turnir slobodne igre u disciplini trojke. Na turniru su nastupile 24 ekipe, a najbolji su bili boćari s Gromače u sastavu: Srećko Batinić, Mato Batinić, Marko Margaretić, Maro Margaretić i Toni Lučić. Oni su u zanimljivom i uzbudljivom finalu bili bolji od ekipe u sastavu: Stijepo Matić, Mato Markić, Ivo Miletić, Nikša Miloslavić i Nikola Bogoje. Sve do finala igralo bi se na dvije pobjede do 16 punta, jedino je finale bilo na jednu utakmici do 21 punat. Treće mjesto osvojila je ekipa Brgata u sastavu: Josip Krmek, Stijepo Knego, Maro Marinović i Bruno Kolobarić, a četvrti su bili: Ivo Dugandžić, Ante Čikato, Đuro Brčić i Mario Kovačić.

Pobjednici su uz medalje nagrađeni i sa janjcem, odojkom i pršutom, dok su drugoplasirani uz medalje dobili 1 odojak i pršut. Cijeli turnir u organizaciji BK Brgat spješno je vodio Mato Balarin. Nakon završetka finala, upriličena je zajednička večera za sve prisutne boćare i ljubitelje boćanja.


 

Rezultati završnice:

finale:

M. Batinić, S. Batinić, M. Margaretić, T. Lučić – S. Matić, M. Markić, N. Miloslavić, I. Miletić, N. Bogoje 21:12

Luko Hendić


 

Nagrade pobjednicima


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn