Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Ivo Butrica brončani na Boćarskom prvenstvu Hrvatske u Šibeniku u disciplini pojedinac

Župski boćar Ivo Butrica član BK Rijeka osvojio je brončanu medalju na prvenstvu Hrvatske u disciplini pojedinac koje se je odigralo u Šibeniku. Butrica je u svojoj skupini bio najbolji pobijedivši najprije Ivicu Validžića (BK Sveti Luka) 13:6, te Renata Markoča (BK Primošten) 13:8.

U četvrtfinalu je bio bolji od Stevena Benolić (BK Istra Poreč) rezultatom 13:5. U polufinalu Ivo je izgubio od Tea Kuljiš (BK Zrinjevac) 13:5, da bi u utakmici za 3. mjesto s rezultatom 13:5 pobijedio dojučerašnjeg reprezentativca Joška Buterin (BK Vargon Rijeka) i tako zasluženo osvojio brončanu medalju.

Na završnici PH nastupio je i Damir Ilić član BK Župa dubrovačka. Ilić je u svojoj skupini bio također najbolji s dvije pobjede gdje je pobijedio Joška Buterina (BK Vargon Rijeka) 13:4, te Gordana Jerčinovića (BK Krimeja). U četvrtfinalu od njega je bio bolji Ivan Milohanić (BK Veleniki) 13:5 koji je na kraju iznenađujuće, ali zasluženo postao prvak Hrvatske. Damir je na kraju osvojio 7. mjesto.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn