Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Mladi boćari županije pobjedom krenuli u novu sezonu Juniorske boćarske lige

Juniorska ekipa Dubrovačko-neretvanske županije u novu boćarsku sezonu 2018./2019. krenula je pobjedom. U boćarskoj dvorani u Metkoviću pobjeđena je juniorska ekipa boćarskog centra Sinj. Nakon što su u prošloj sezoni najmlađi boćari Dubrovačko-dalmatinske županije osvojili 3. mjesto na završnici PH, te 2. mjesto u kupu Hrvatske i u ovoj sezoni ambicije i očekivanja su borba za prvaka Hrvatske i pobjednika kupa Hrvatske. U odnosu na prošlu sezone došlo je do promjena u igračkom kadru, u sastavu više nisu Mate Čorluka, Jakša Kristović, Petar Sambrailo i Antonio Šabadin kojima je završio juniorski staž. Priključeni su novi igrači Marko Gašpar i Matej Vukanović članovi BK Ploče, te Duje Sršen i Karmelo Vučković iz BK Slivno. Ekipu će kao i prošle sezone voditi Markica Dodig i Luko Hendić.

 U prvoj utakmici ove sezone nedostajali su Matko Pendo i Mato Šundrica. Luka Gašpar je sa 3 uvjerljive pobjede dokazao svoju kvalitetu, dok su i ostali prikazali dosta dobru igru protiv Sinjana koji su dosti bolji nego prošle sezone. Sve utakmice kao domaćini igrati će se u boćarskoj dvorani u Metkoviću zbog zauzetosti dvorane u Srebrenom. Nakon završetka dvokružnog natjecanja u Hrvatskim juniorskim boćarskim ligama juga i sjevera, po 3 prvoplasirane ekipe iz obje lige, nastupiti će na završnici doigravanja za prvaka Hrvatske.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn