Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Boćanje; Završen prvi tradicionalni zimski turnir parova na Gornjem Brgatu

Završen je prvi ovogodišnji tradicionalni zimski turnir parova na Gornjem Brgatu. Na turniru je nastupilo 49 parova, a najbolji su bili Niko Sukno i Joško Kokanović. Oni su u jako dobrom i zanimljivom finalu bili bolji od Pera Meda, Stijepa Svićarevića i Mata Balarina. Treće mjesto pripalo je Božu Žmirku, Stijepu Memuniću i Toniju Lučiću, dok su četvrti bili Stanko Matković, Damir Ilić, Pero Fiorović i Dalibor Lahalo. Najbolji su nagrađeni medaljama i novčanim nagradama. Turnir je vodio Mato Balarin, a završni dan je sudio Ivo Jeljenić. Nakon završetka turnira upriličena je zajednička večera od strane organizatora za sve sudionike turnira i ostale goste.

Rezultati završnog dana:

polufinala:

Niko Sukno, Joško Kokanović – Stijepo Memunić, Božo Žmirak (Toni Lučić)  13:6
Pero Medo, Stijepo Svićarević – Damir Ikić, Stanko Matković (Pero Fiorović)  13:10

finale:

Niko Sukno, Joško Kokanović – Pero Medo, Stijepo Svićarević  8:7


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn