Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Turnir slobodne igre Brgat 2019; Najbolji Srećko i Mario Bajo, Monković, Miljević i Nadramija

U boćarskoj dvorani na Brgatu odigran je boćarski turnir slobodne igre u disciplini trojke. Na turniru su nastupilo 26 ekipa, a najbolji su bili Srećko Bajo, Mario Bajo, Vlaho Monković, Andro Miljević i Pero Nadramija.Oni su u zanimljivom i uzbudljivom finalu bili bolji od ekipe u sastavu: Stijepo Pepilo Knego, Bruno Kolobarić i Josip Krmek. Do završnice se igralo po skupinama, a završnog dana se igrala jedna utakmica do 21 punat.Treće mjesto osvojila je ekipa u sastavu: Tonći Klaić, Nikša Kalinić, Vlaho Burin i Mihovil Barišić.

Pobjednici su uz medalje nagrađeni i sa janjcom, odojkom i pršutom, dok su drugoplasirani uz medalje dobili  odojak i pršut, te trećeplasirani uz medalje i pršut. Cijeli turnir u organizaciji BK Brgat spješno je vodio Mato Balarin, a sudio Ivo Jeljenić. Nakon završetka finala, upriličena je zajednička večera za sve prisutne boćare i ljubitelje boćanja.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn