Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Sukno, Monković i Kokanović pobjednici drugog zimskog turnira parova na Gornjem Brgatu

Završen je i drugi ovogodišnji tradicionalni zimski turnir parova na Gornjem Brgatu na kojem je nastupio 31 par. Pobjeda je pripala Niku Suknu, Vlahu Monkoviću i Jošku Kokanoviću. Oni su u finalu bili bolji od Josipa Krmeka i Bruna Kolobarića. Treće mjesto osvojili su Nenad Milović, Branimir Mastilica i Stipe Vučković članovi BK Gornja Vrućica s Pelješca, dok su četvrti bili Stijepo Svićarević, Pero Medo i Mato Balarin.

Najbolji su nagrađeni medaljama i novčanim nagradama. Turnir je u ime BK Brgat organizirao i vodio Mato Balarin, a završni dan sudio je Stijepo Knego. Nakon završetka turnira upriličena je zajednička večera od strane organizatora za sve sudionike turnira i ostale goste.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn