Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nikola Žeravica, Luko Ledinić i Dubravko Dražeta osvojili turnir parova na Gornjem Brgatu

Odigran je i treći ovogodišnji tradicionalni zimski turnir parova na Gornjem Brgatu. Na turniru je nastupio 18 parova. Pobjednici turnira postali su Nikola Žeravica, Luko Ledinić i Dubravko Dražeta. Ova župsko-pelješka kombinacija mnoge je iznenadila, ali je zasluženo slavila na kraju i osvojila turnir. Oni su u finalu bili bolji od mladih boćara iz Konavala, članova BK Slaven Pera Monković, Ivana Marinović i Iva Trković. Treće mjesto osvojili su Pero Medo, Stijepo Svićarević i Stijepo Njirić, dok su četvrti bili Matko Pendo i Đani Dugandžić. Najbolji su nagrađeni medaljama i novčanim nagradama. Turnir je u ime BK Brgat organizirao i vodio Mato Balarin, a završni dan sudio je Stijepo Knego. Nakon završetka turnira upriličen je zajednički tratamenat od strane organizatora za sve sudionike turnira i ostale goste.

Rezultati završnog dana:

polufinala:

Ivan Marinović, Pero Monković – Matko Pendo, Đani Dugandžić  13:7
Pero Medo, Stijepo Svićarević – Nikola Žeravica, Dubravko Dražeta  10:11

finale:

Ivan Marinović, Pero Monković – Nikola Žeravica, Luko Ledinić  7:13


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn