Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Boćari župskih klubova pobjednici 3. Memorijalnog turnira "Đuro Miletić" na terenima u Rašici

Boćari ekipe sastavljene iz klubova s područja Župe dubrovačke pobjednici su Memorijalnog turnira u boćama „Đuro Miletić“ 2019. koji se već treću godinu organizira na terenima u Rašici u znak sjećanja na prerano preminulog Linđovca Đura Miletića, koji je uz umjetnost bio veliki zaljubljenik u sport, posebno nogomet i boćanje.

Treći turnir je okupio boćare iz tri države, nastupile su ekipe Doline Neretve, Konavala, Župe dubrovačke, Grada Dubrovnika, Hercegovine, Dubrovačkog primorja, Crne Gore, te ekipa sastavljena od igrača Boćarskih klubova Hajduk i Petka.

Župa dubrovačka je igrala u sastavu: Štefi Ljubimir, Ivo Butrica, Luko Kelez, Alen Franić i Antonio Vojvodić. Župski boćari su u četvrtfinalu dobili s 8:7 Dolinu Neretve, u polufinalu Konavle s 10:4, a u finalu Grad Dubrovnik s 13:1.Turnir je otvorio gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, a pobjednički pehar ekipi Župe dubrovačke i druge nagrade je uručio Miho Miletić, otac pokojnog Đura.

Održano je i natjecanje u preciznom izbijanju za juniore i kadete u kojem je najbolji bio Stijepo Batinić (HVIDRA Gromača), drugi Matko Pendo (Župa dubrovačka), a treći Luka Bevanda (Donji Brgat) i nastupio je i Josip Jerković (Donji Brgat). Turnir su sudili Luko Hendić i Niko Jeljenić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn