Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Spajanjem dva drugoligaša Župe dubrovačke i Hidroelektrane, nastao BK Župa dubrovačka - HE

Dva lanjska boćarska drugoligaša Župa dubrovačka i dubrovačka Hidroelektrana postigli su dogovor o spajanju i formiranju zajedničke ekipe koja će pod imenom BK Župa dubrovačka - HE i sjedištem u Župi dubrovačkoj nastaviti nastupati u Drugoj hrvatskoj boćarskoj ligi - jug. S natjecanjem nastavlja i B.K. Hidroelektrana, ali u dva stupnja nižoj ligi Prvoj županijskoj ligi - Dubrovnik.

- Bivše uprave B.K. Župe dubrovačke i B.K. Hidroelektrane su sjele i dogovorile utvrdile da nema uvjeta za ovoliko drugoligaša s našeg područja, od igrača do jedine nam dvorane u Srebrenom. Dogovorili smo da održimo skupštine klubova s prijedlogom o fuziji o jedan drugoligaški klubu sa sjedištem u Župi. Tako će dio igrača u prelaznom roku iz Hidroelektrane prijeći u Župu i obrnuto - rekao je predsjednik novog kluba Vlaho Kesovija.

Iz predsjednika Kesoviju u novom vodstvu BK Župa dubrovačka - HE su Neven Jerković - predsjednik skupštine kluba, Lukša Jakobušić - dopredsjednik, tajnik Božo Zec, te članovi predsjedništva Mato Previšić, Ivo Miletić, Nikola Bogoje i Ivan Jelčić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn