Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Pobjedom M. Baja, Š. Ljubimira i A. Franića završen tradicionalni turnir parova u Postranju

Mario Bajo, Štefi Ljubimir i Alen Franić pobjednici su  tradicionalnog boćarskog turnira parova u Postranju koji se organizira povodom proslave dana Velike Gospe. Oni su u finalu bili bolji od Luka Ledinića i Nikole Žeravice. Teži posao imali su u polufinalu protiv Iva Butrice i Mata Vezilića, kada su gubili 8:3, ali su zamjenom napravili preokret i na kraju slavili rezultatom 9:8. Butrica i Vezilić su na kraju osvojili 3. mjesto, dok su četvrto mjesto osvojili Stijepo Violić, Nikša Turčinović i Mato Barišić.

Na turniru joj su organizirali i uspješno vodili članovi BK Postranje je nastupilo 40 parova, a najbolji parovi iz završnog dana nagrađeni su peharima, medaljama i novčanim nagradama. Najboljim igračem turnira proglašen je Nikola Žeravica koji je nagrađen prigodnom statuom boćara. Sve nagrade dodijelio je Nikša Miloslavić predsjednik BK Postranje.
   
Nakon završetka finala, upriličena je zajednička večera za sve prisutne boćare i ljubitelje boćanja.

Rezultati završnog dana:

polufinala:

Stijepo Violić, Nikša Turčinović – Luko Ledinić, Nikola Žeravica  2:13
Ivo Butrica, Mato Vezilić – Mario Bajo, Alen Franić (Štefi Ljubimir)  8:9

finale:

Mario Bajo, Štefi Ljubimir – Luko Ledinić, Nikola Žeravica  13:3


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn