Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Policija trži korisne informacije; Nestao Talijan koji je boravio u hostelu u Dubrovniku

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska  moli građane za korisne informacije o nestalom talijanskom državljaninu GHISONI, FABIO GIUSEPPE čiji je nestanak jučer objavljen u  Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Nestali Talijan je boravio u Hostelu Cocoon, Josipa Kosora 40, Dubrovnik i s te se adrese udaljio u nepoznatom pravcu. NA sebi je imao svjetlo-plavu majicu, sive hlače i crne tenisice. Visok je 183 cm, ima smeđu kosu, zelene oči i ovalno lice.

- Molimo građane da sve korisne informacije o nestalom talijanskom državljaninu jave policiji na broj 192 ili dolaskom u najbližu policijsku postaju - navodi se u obavijesti Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn