Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Međunarodni judo turnir Salona Open 2015 - 18 medalja JK Župa dubrovačka

S Međunarodnog judo turnira Salona Open 2015 održanog jučer u Solinu JK Župa dubrovačka se vratio s 18 novih medalja. NA najviši skalin pobjedničkog postolja su se popele Lena Galjuf i Petrunjela Pavić, srebro su uzeli Emin Agović, Petra Brač, Paula Palameta, Andrea Ivanović, Laura Žutac –i Dragan Oberan, dok su brončane medalje osvojili Ema Ljumović, Luka Miloslavić, Nina Miloslavić, Andro Puljizević, Ana Karla Krmek, Đivo Asanović, Ivan Lonac, Maro Pavić, Nika Viđen i Peri Adrian Puljić.

U ukupnom poretku klubova župski klub je zauzeo vrlo dobro četvrto mjesto, pogotovo što je u Solinu nastupio bez najbolje natjecateljke Ive Oberan koja je s ostalim reprezentativcima Hrvatske u Coimbri u Portugalu na Europskom kadetskom kupu.

Uz osvajače medalja za JK Župa dubrovačka u Solinu su nastupili i nastupili su Marino Oberan, Petra Batina, Lucija Vučićević, Damiano Sambrailo, Bernard Puljizević, Blago Krtalić, Matija Ruščić, Miho Kraljić, Duje Mrčela, Mate Lonac i Mihael Lovrić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn