Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Uspjeh u Makarskoj; 12 natjecatelja JK Župa dubrovačka u Župu se vratilo s odličjima

Čak 12 natjecatelja od 17 članova JK Župa dubrovačka koji su u subotu nastupili na Kupu Makarske 2015., u Župu se vratilo s odličjima.

U konkurenciji 425 natjecatelja iz 29 domaćih i inozemnih klubova, prva mjesta i zlatne medalje su osvojili Dragan Oberan, Maro Pavić, Božo Lučić i Ema Ljumović, srebro su osvojili Marino Oberan i Matija Ruščić i Emin Agović, dok su treći u svojim kategorijama bili Nika Viđen, Nera Mrčela, Petra Barać, Mihael Lovrić i Nina Miloslavić.

Ovog puta iznenadila je muška ekipa koja je prezentirala jako dobre borbe, a posebno Dragan Oberan koji je uz osvojeno prvo mjesto u uzrastu mlađih kadeta, proglašen i za najboljeg natjecatelja u uzrastu U-16.

S obzirom da su nastupili s mlađim sastavom bez najvećih uzdanica – ženske i muške kadetske ekipe, uspjeh natjecatelja JK Župa dubrovačka je još veći. Uz osvajače medalja u Makarskoj su nastupili i Duje Mrčela, Paula Palameta, Luka Miloslavić, Đivo Asanović, te Ivan Lučić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn