Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Natjecatelji Judo kluba Župa dubrovačka nastupili u Samoboru; Zlatna medalja Lene Galjuf

Sedam natjecatelja Judo kluba Župa dubrovačka, predvođenih trenerom Kyrylom Vertynskyim, sudjelovalo jučer na Profectus judo kupu 2016. u Samoboru.

Za sjajne vijesti s navedenog Kupa ovog puta se pobrinula mlađa kadetkinja Lena Galjuf koja je u kategoriji -70 kg nakon 3 borbe osvojila zlatnu medalju. Lena je potvrdila sjajnu formu, te je u sve tri borbe dominirala i pobijedila ipponima te tako opravdala povjerenje trenera i nastavila kontinuitet uzimanja odličja s jakih natjecanja.

Marino Oberan također je pokazao vrlo dobre borbe u uzrastu U-14 te je osvojio treće mjesto. Nažalost, Maro Pavić, Duje Mrčela i Blago Krtalić izgubili su borbe za 3. mjesto i tako ostali nadomak medalje. Za JK Župa dubrovačka još su nastupili Dragan Oberan i Zvonimir Vučićević.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn