Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nika Viđen srebrena, a brončani Marino Oberan na Prvenstvu Hrvatske za dječake i djevojčice

Na Prvenstvu Hrvatske za dječake/djevojčice i juniore/juniorke, a koje se 14. svibnja održalo u Zagrebu, nastupilo je osam natjecatelja Judo kluba Župa dubrovačka.

Sjajan nastup je imala Nika Viđen koja je u kategoriji djevojčica -52 kg poražena tek u finalu. Ovom državnom medaljom Nika Viđen okrunila je svoj dosadašnji rad te se nadamo da je ovo prva u nizu državnih medalja.

Svoju prvu državnu medalju osvojio u kategoriji dječaka -34 kg je trećim mjestom osvojio Marino Oberan.

Iva Oberan, aktualna prvakinja Hrvatske u kadetskom uzrastu, je u starijoj uzrasnoj kategoriji na juniorskom prvenstvu u kategoriji -57 kg osvojila treće mjesto.

Za JK Župa dubrovačka u Zagrebu još nastupili Adis Agović, Peri Adrian Puljić, Maro Pavić, Lucija Vučićević i Ivan Lonac.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn