Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Trofejne legende Juga i veterani Fun H2O-a otvorili Festu na plivalištu u Mlinima

Nakon što su u popodnevnim satima odigrane tri utakmice Divlje lige, revijalnom utakmicom između Legendi FUN-a i Legendi JUG-a počeo je glavni dio programa humanitarne priredbe "Fanova Srca"kojom udruga i vaterpolski klub Fun H20 slavi 30. godina postojanja i igranja u Divljoj ligi.

Teško je bilo nabrojiti sve medalje veterana Juga koji su danas nastupili u kapicama Gusara, osvojene na Olimpijskim igrama, Svjetskim i Europskim prvenstvima od osamostaljenja Hrvatske, a i prije. Za legende Juga su nastupili; Veselin Đuho, Miho Bošković, Alen Bošković, Mladen Rak, Maro Balić, Tiho Vranješ .. i nisu imali većih problema protiv momčadi veterana slavljenika u utakmici koja je trajala manje od jedne četvrtine. Sudili su Erhan Tulga i Boris Margeta.

Program se nastavlja praćenjem finalne utakmice Svjetskog prvenstva u Budimpešti Između Hrvatske i Mađarske na velikom platnu postavljenom iznad prostorija Gusara, a po završetku finala Svjetskog prvenstva, igrat će se utakmica između Fun H2O- a i Pasjače Popovići s velikom tradicionalnom bakljadom u uvodu utakmice. Od 22 sata kreće Noćna zabava, a u neka doba noći je najavljen i veliki vatromet.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/vaterpolo/legende_jug_fun{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn