Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Predblagdanske priredbe i radionice u župskom vrtiću kroz 88 slika (FOTOGALERIJA)

U župskom dječjem vrtiću ovih dana vlada pravi blagdanski ugođaj. Vrtićki mališani u suradnji sa svojim odgojiteljicama i roditeljima pripremili su niz radionica i priredbi. Zapjevala su tako djeca svojim roditeljima, ali i roditelji svojoj djeci. Uz pregršt raznolikog materijala pokazali su i svoju kreativnost te izradili mnoštvo božićnih ukrasa.

Odgojna skupina "Zvjezdice" s odgojiteljicama Tinom i Pericom. skupina "Lavići" s odgojiteljicama Marijom I Jelenom kao i skupina "Cipelići" sa svojim odgojiteljicama Nedom i Anđelkom te skupina "Ptičice s odgojiteljicama Lucijanom i Mihaelom pripremile su priredbe s prigodnim božićnim pjesmama i igrokazima. Blagdanske radionice održale su skupine "Zvončići" s odgojiteljicama Šteficom i Majom i skupina "Školjkice" s odgojiteljicama Marijom i Vinkom koja je osim radionice organizirala i Božićni koncert.


FOTOGALERIJA 88 slika

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/fotogalerije/vrtic_bozic{/gallery}

 


Blagdansko vrijeme je i vrijeme kada mislimo na darivanje ljudi oko sebe. Svjesna je toga i odgojna skupina "Štrumfovi" koja je organizirala radionicu humanitarnog karaktera, a s prikupljenim novcima kupit će poklone kojima će zasigurno razveseliti štićenike doma Maslina.

Roditelji djece odgojne skupine "Tratinčice"pod vodstvom odgojiteljica Katije i Ivane upriličili su svojoj djeci Kolendu, prigodno darivanje mama Mrazica kao i bogatu tombolu.

Poučnim Božićnim igrokazom, odgojiteljice odgojne skupine "Cvjetići", Milijana i Željka odlučile su djeci prikazati istinske vrijednosti Božića. Igrokaz su za svoju djecu odigrali roditelji koji su se tako bar nakratko vratili u svoje djetinjstvo.

Svoj Božićni koncert imala je i odgojna skupina "Kolibrići" s odgojiteljicama Veronikom i Nikolinom kojoj je to ujedno bio i oproštaj od skupine i Župskog vrtića. U dirljivom pismu djeca i roditelji zahvalili su joj na trudu i predanosti u radu s djecom te na jedan poseban način prikazali važnost uloge odgojitelja u životu djece poželjevši joj uspjeh u novim izazovima.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn