Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Na stazi posljednje utrke Državnog prvenstva od Komolca do Brgata (FOTOGALERIJA)

Kako se i očekivalo, bila je to izuzetno napeta i zanimljiva utrka, bilo je izlijetanja, odustajanja, čak i opasnih prevrtanja. Brojni prekidi zbog uklanjanja vozila i čišćenja staze od litara prosutog ulja i drugih tekućina produžili su utrku na više od šest sati trajanja. Bilo je i situacija na rubu incidenta, napeto i nervozno kao i cijelog tjedna koji je prethodio utrci.

AK Župa dubrovačka je na stazi Komolac - Brgat napravio ono što je htio i što su brojni navijači i prijatelji kluba očekivali. Vožnjama Župskih vozača sačuvan je veći dio prednosti od 8,5 bodova i osvojen naslov Državnog prvaka.

Ali, jeli je priča gotova ? Uložene su žalbe Auto klub Dubrovnik Racing smatra kako Župa dubrovačka nije smjela nastupiti na zadnjoj utrci iako je žiri donio drugačiju odluku, osporava se klupski naslov prvaka, kao i titula Marija Barovića. Nadamo se da ono što je zasluženo osvojeno na stazi, neće biti oduzeto za zelenim stolom.

Dio jučerašnje atmosfere uz na stazi i uz stazu od Komolca do Brgata donosimo u Fotogaleriji


FOTOGALERIJA

 


VEZANE VIJESTI

AK Župa dubrovačka osvojila titulu klupskog prvaka Hrvatske na brdskim stazama (FOTO)


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn