Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Imaj srca za druge; U Župi Sv. Ilara održana humanitarna Mala likovna kolonija (FOTOGALERIJA)

Mala likovna kolonija održana jučer ispod platana i ispred Župne kuće u Mlinima, kako poručuju organizatori, bila je jako uspješna i zadovoljila je sva očekivanja. Skupila se lijepa svota novca koja će biti namijenjena obiteljima u potrebi.
 
Djeca su se igrala bojama kojih je bilo i na dlanovima, na kistu i na nosu. Pokazali su se kao pravi majstori u radu s glinom i građenju brodića od drva. Slikali su na platnima i stvarali prava mala umjetnička djela. Naučili su izrađivati origami i kako filc koristiti u izradi nakita. Na kraju, mladi župe sv Ilara zaplesali su sa svima, a djeca su  nakon toga, umorna i zadovoljna, pošla svojim kućama. Kroz petnaestak dana bit će održana prodajna izložba ove kolonije.

- Želimo se zahvaliti dragom Bogu koji je za sve ovo zaslužan, jer bez Njegove milosrdne i dobre Ruke ne bi ništa moglo biti odrađeno.  Veliko hvala i Udruzi likovnih umjetnika grada Dubrovnika koji su nesebično dali svoje vrijeme i djeci pokazali koliko su nadarena i sposobna i sama stvarati velika djela,Hvala našoj Općini na izdvojenim financijski sredstvima za nabavku potrebnog materijala za rad, hvala It-uslugama na tiskanju plakata, trgovini Britvela na doniranom materijalu, Ivani Gjaji Handabaka koja je vodila radionicu gline,Suzani Gabelici koja nam je izradila prekrasne ogrlice, svim mladim ljudima, kreativcima koji su radili s djecom i na kraju svima koji su došli i time pokazali da imaju veliko srce za druge - poručuju organizatori  Mladi i obitelji Sv. Ilara.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn