Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Ministar Marić; Dogovoreni i posljednji detalji o aneksu ugovora za Kupare

Ministar državne imovine Goran Marić jučer je za Novu TV potvrdio kako su dogovoreni i posljednji detalji o aneksu ugovora u projektu Kupari koji se treba potpisati s investitorom. U ministarstvu državne imovine sastalo se povjerenstvo u sastavu ministar Goran Marić, ministar Gari Cappelli i ministar Oleg Butković.

- Očekujem da će tekst aneksa ugovora biti usuglašen u petak ujutro i da će na sljedećoj sjednici Vlade ići izmjena odluke i nakon toga slijedi potpis aneksa ugovora - rekao je ministar Marić za Novu TV.

Podsjetimo, investitor Avenue grupe u Kupare dovodi poznati hotelski lanac Four Seasons, a kako je rekao suvlasnik i direktor tvrtke Avenue ulaganja Ivan Paladina rušenje postojećih objekata možemo očekivati u roku od 6 mjeseci od potpisa aneksa.

Izvor: Dnevnik.hr


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn