Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U ponudi Ureda Turističke zajednice Općine od nedavno je i Dubrovačka kartica

U ponudi usluga koje turistima nudi Ured Turističke zajednice Općine u Srebrenom od nedavno je i  Dubrovačka kartica - Dubrovnik Card  ključ koji otvara vrata najznačajnijim znamenitostima grada Dubrovnika i Cavtata omogućavajući vlasniku kartice brojne popuste i uštede u novcu kroz razne pogodnosti. Ovisno o dužni boravka u Dubrovniku i okolici turisti mogu izabrati  dnevnu, trodnevnu i tjednu Dubrovačku karticu.

Dnevna Dubrovačka kartica je jedinstvena ulaznica koja omogućava besplatan ulaz u 9 kulturno – povijesnih znamenitosti, top znamenitosti grada Dubrovnika. Trodnevna i tjedna Dubrovačka kartica su jedinstvene ulaznice koje omogućuju besplatan ulaz u 9 kulturno – povijesnih znamenitosti, 9 top znamenitosti grada Dubrovnika i 1 znamenitost Cavtata.

Kupnjom Dubrovačke kartice dobiti ćete i autobusnu kartu koja vam omogućava vožnju javnim gradskim prijevozom na području grada Dubrovnika, a uz trodnevnu i tjednu Dubrovačku karticu dobiti ćete i kupone za prigradsku vožnju koje možete iskoristiti za posjet Cavtatu.

Uz već nabrojene uštede i pogodnosti kupnjom Dubrovačke kartice omogućeno vam je i korištenje popusta, posebno kreiranih za kupce Dubrovačke kartice u mnogobrojnim restoranima, suvenirnicama, turističkim agencijama.

Više o kartici pročitajte OVDJE


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn