Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U Zagrebu iznenada preminuo bivši vlasnik hotela u Srebrenom i Mlinima Anđelko Leko

Prema pisanju portala Jutarnjeg lista jučer je u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu preminuo donedavni vlasnik hotela u Srebrenom i Mlinima, jedan od najpoznatijih hrvatskih hotelijera Anđelko Leko. 85-godišnjem Leku je tijekom četvrtka naglo pozlilo, te je usprkos liječničkoj pomoći koja mu je bila pružena u Vinogradskoj bolnici, preminuo.

Podsjetimo, Leko je prije četiri mjeseca svoje hotele prodao  Adris Grupi Ante Vlahovića. U Župi će ostati zapamćen kao vlasnik i direktor tvrtke koja je obnovila ratom devastirani hotel Astareu u Mlinima, te izgradila nove hotele Sheraton i Mlini na mjestu nekadašnjeg hotela Orlando i starog hotela u Mlinima.

Izvor: Jutarnji List


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn