Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Sjednica Gospodarskog vijeća ŽK Dubrovnik - Predstavljen projekt „Digitalne komore“

U hotelu Adria održana je  10. proširena sjednica Gospodarskog vijeća Županijske Komore Dubrovnik. Sudionicima skupa predstavljen je projekt „Digitalne komore“. Uz optimizaciju postojećih procesa i poslovnih djelatnosti Komore, ovaj projekt omogućit će izradu novih usluga i servisa te unaprjeđenje postojećih i uvođenje novih projekta.

Digitalna komora je informacijsko-komunikacijska platforma namijenjena poduzetnicima, javnoj upravi i građanima. Sadržava sedam e-usluga, kako bi se poduzetnicima omogućilo lakše i brže poslovanje. Platforma će ih povezati s potencijalnim izvorima financiranja, omogućiti besplatnu edukaciju, sudjelovanje na sajmovima i slično.

- Registracijom na portal digitalnakomora.hr pristupa se informacijama o svim poslovnim subjektima u Republici Hrvatskoj bilo da se radi o općim, poslovnim ili financijskim pokazateljima te statistikama po svim granama, jedinicama lokalne samouprave i slično - istaknula je Sanja Šimić, direktorica Centra za digitalnu transformaciju i strateški razvoj HGK.

Također je predstavljen projekt vizualnog označavanja proizvoda i usluga Znakovima kvalitete HGK. Primjena znakova kvalitete doprinijet će povećanju prepoznatljivosti kvalitete usluga i proizvoda MSP-ova čime će se osigurati preduvjeti za povećanje prihoda od prodaje, izvoza i ukupne konkurentnosti i posljedično, doprinijeti stvaranju hrvatskog identiteta na zajedničkom i svjetskom tržištu.

- Kroz operativni program Konkurentnost i kohezija poduzetnicima su na raspolaganju bespovratna sredstva za troškove ishođenja znakova kvalitete. Javni poziv traje do iskorištenja sredstava ili najkasnije do 29. lipnja 2020.  Bespovratna sredstva mogu dobiti mikro, mali i srednji poduzetnici za jedan ili više proizvoda ili usluga u 100 posto iznosu, do maksimalno 75.000 kuna - naglasila je Nikolina Trojić, v.d. direktorice ŽK Dubrovnik.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn