Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Hotelima Dubrovačka rivijera plaketa Zlatna kuna Županijske komore Dubrovnik (FOTO)

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Dubrovnik održanom u Sheraton u Srebrenom Hotelima Dubrovačka rivijera d.d. dodijeljeno je najprestižnije priznanje HGK - Županijske komore Dubrovnik plaketa Zlatna kuna. Najveća župska hotelijerska tvrtka koja djeluje u sastavu HUP-a Zagreb u  u većinskom vlasništvu  Adris grupe, Zlatnu kunu je dobila u kategoriji velikih trgovačkih društava u kojoj su još bili nominirani Jadranski luksuzni hoteli d.d. i Dubrovački vrtovi sunca d.o.o.

Nagradu je operativnom direktoru tvrtke Željku Miletić uručio zamjenik župana Joško Cebalo. Zahvalivši se na nagradi koju kako je rekao, ne bi bilo moguće bez naših vrijednih zaposlenika, Miletić je rekao kako je siguran da će s novim većinskim vlasnikom Adris grupom Hoteli Dubrovačka rivijera biti još bolji i uspješniji na zadovoljstvo kako svih dioničara i djelatnika, tako i lokalne uprave.U kategoriji srednjeg trgovačkog društva Zlatna kuna je pripala tvrtki  Direct Booker d.o.o.( bili su nominirani i Grand Hotel Imperial d.d. i Nautika d.o.o.), a u kategoriji malog trgovačkog društva tvrtki Phobs d.o.o.(nominirani: Adriatic Destination Management Company d.o.o. i Sagrada Management d.o.o.).

Nagrade u kategoriji malog trgovačkog društva je uručio općinski načelnik Silvo Nardelli. U svom obraćanju nazočnima Nardelli je naglasio značaj koji Hoteli Dubrovačka rivijera imaju u gospodarstvu Općine, te podsjetio na velika ulaganja te tvrtke u hotelske kapacitete Župe u zadnjih nekoliko godina.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/gospodarstvo/gospodarska_komora_sheraton{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn