Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Edukacija "Brendiranje kvalitete hrvatskih proizvoda i usluga znakovima kvalitete HGK"

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Dubrovnik organizira predavanje "Brendiranje kvalitete hrvatskih proizvoda i usluga znakovima kvalitete HGK: Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko" koje će se održati u četvrtak, 14. ožujka u 11:00 sati u Hotelu Valamar Dubrovnik President, dvorana Olipa 1.

Predavanje će održati mr.sc. Nevenka Gašparac, voditeljica EU projekta ZNAKOVI KVALITETE, kojega Hrvatska gospodarska komora provodi u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta, a namijenjen je mikro, malim i srednjim tvrtkama, do 250 zaposlenih.

Stečena iskustva u provođenju projekta kao i postupak koji prethodi stjecanju bespovratnih sredstava u maksimalnom iznosu od 75.000,00 kuna biti će predstavljen kroz jednostavnu i zanimljivu edukaciju.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn