Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Vodovod u Čelopecima postavio novi cjevovod, 140 metara vodoopskrbne mreže (FOTO)

Župa dubrovačka dobila je novih 140 metara vodoopskrbne mreže. U Čelopecima je  Vodovod Dubrovnik postavio novi cjevovod kojim će se pitkom vodom opskrbiti tamošnji stanovnici.

„Investicija je pri samom kraju, preostalo je samo odraditi jedan manji prekop, nakon čega slijedi ispitivanje cjevovoda te asfaltiranje trase na kojoj su rađeni radovi. Tako su radovi u najvećoj mjeri završeni u manje od 10 dana, iako je rok za završetak investicije bio 60 dana“ -  rekao je predsjednik Uprave Vodovoda Dubrovnik Lukša Matušić.

„Možda se krivo stječe dojam kako se samo u Dubrovniku radi, ali mi na cijelom prostoru od Stona do Župe dubrovačke konstantno radimo na razvoju mreže vodoopskrbe. Ovaj cjevovod samo je posljednji u nizu takozvanih malih investicija, ali one su zapravo Vodovodu jednako bitne kao i veliki projekti“ – zaključio je Matušić.

Procijenjena vrijednost ove investicije Vodovoda je 120 tisuća kuna, a u sklopu nje postavljeno je 140 metara cjevovoda od nodularnog lijeva te su ugrađeni potrebni ventili i postavljeni priključci.


FOTOGALERIJA


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn