Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Luka Paladina; "Nakon donošenja UPU-a predstavit ćemo vizualni identitet i brendove resorta"

- Iznimno smo sretni što smo nakon godinu i pol dana od potpisanog aneksa ugovora s Republikom Hrvatskom ušli u završnu fazu procesa izrade i donošenja Urbanističkog plana uređenja ”Kupari I" koji predstavlja osnovni dokument na osnovu kojeg se dalje može ići u razvoj projekta, ishodovanje dozvola i kasnije gradnju. Nadamo se i vjerujemo da će do kraja godine stvarno biti donesen UPU i time bi od 1. siječnja nama krenuli teći rokovi koji su vrlo precizni, u roku od dvije godine moramo ishoditi sve dozvole što je primjeren i provediv rok, mi naravno to planiramo napraviti i prije.

Mi smo idejno rješenje usavršili uskladili ga s hotelskim operaterom vrhunske kategorije, vizualizacije su pripremljene i mi ćemo s njima izaći u javnost. Nakon donošenja UPU-a , ispunit ćemo našu obvezu dostave ugovora s hotelskim operaterom Ministarstvu državne imovine i odmah nakon toga ćemo predstaviti javnosti vizualnom identitetu i samim brendovima novog hotelskog resorta - rekao je Luka Paladina, izvršni direktor investitora u projekt Kupari tvrtke Avenue ulaganja d.o.o.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn