Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Primopredaja u Kojan koralu; Lukša Jakobušić dobio alkarskog konja (FOTO / VIDEO)

Višestruki pobjednik Sinjske alke Denis Gugić, nakon Jugovog osvajanja titule prvaka Europe u lipnju u Budimpešti, javno je putem društvenih mreža objavio kako će prigodom tog velikog uspjeha predsjedniku Juga ŽupljaninuLukši Jakobušiću pokloniti jednog konja iz svoje ergele.

To obećanje Gugić je ispunio danas u Radovčićima u Kojan koralu gdje je izvršena primopredaja ovog vrijednog dara. Ipak, poklonjeni alkarski konj neće u Postranje, radi se o vrhunskom natjecateljskom konju koji svoj za razvoj treba adekvatne uvijete. Kakvi su planovi Jakobušića s poklonjenim konjem pogledajte u videoprilogu ŽuTV-a.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/kroz_zupu3/jakobusic_denisgugic{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn