Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Sa Župčicom u kazalište i u Novoj godini - Ulaznice za predstavu za djecu "Priče mudrosti"

Kazalište Marina Držića u 2019. godinu ulazi s mnoštvom noviteta i informacija koje će se do u detalja otkriti uskoro! Za sami kraj Dubrovačkog zimskog festivala na Sceni Bursa gostuje Dramski studio mladih Hvar s predstavom za djecu "Priče mudrosti" u režiji Jure Radnića. Izvedbe su na repertoaru subotu, 5. siječnja u 17 sati i nedjelju, 6. siječnja u 12 sati.

U suradnji s Kazalištem Marina Držića nagradit ćemo jednu čitateljicu ili čitatelja koji pošalje mail s imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s dvije (2) ulaznice za izvedbu predstave u nedjelju, 6. siječnja u 12 sati.
Ime dobitnice ili dobitnika ćemo objaviti u Facebook komentaru ove vijesti.

Informacija o povratku hit predstave "Ljubavnik" na repertoar razveselila je mnoge ljubitelje kazališta, a Frane Perišin i Glorija Šoletić će u komadu prema tekstu Harolda Pintera u režiji Lawrenca Kiirua zaigrati 11., 12. & 23. siječnja u 20 sati.

Šest godina nakon premijere uspješnica se vraća na repertoar! Pinterov komad napisan je 1962., a sada ponovno uvodi publiku na malu Scenu Bursa te prikazuje uobičajen, pomalo dosadnjikav i predvidljiv bračni život kojega supružnici mijenjaju pojavom – ljubavnika u njihovim životima.

Više informacija na www.kmd.hr ili kontakt blagajne / rezervacije ulaznica na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.