Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Zabavno - edukativni projekt „Igramo se“ u Centru za rehabilitaciju Josipovac (FOTO)

Ima li netko tko se ne voli igrati?  Zabavno-edukativni projekt „Igramo se“ koji je održan u Centru za rehabilitaciju Josipovac pokazao je da se igrati vole i veliki i mali.

Dječji klub Dalmalino iz Splita pod vodstvom Zorana Vrsalovića ovaj projekt provodi već sedam godina diljem Hrvatske uključujući i centre za rehabilitaciju s ciljem integracije osoba s teškoćama u razvoju.

Ove godine u projekt se uključio i Centar za rehabilitaciju Josipovac u kojem je održan zabavni program na kojem su sudjelovali članovi Dječjeg kluba Dalmalino iz Splita sa Miraculous Ladybug i Pipi crvenom čarapom, predstavnici Umjetničke škole Luke Sorkočevića s učenicama Karmen Begić, Martom i Paulom Ćatić na violini, te Lenom Crnjak na violončelu pod vodstvom profesorice Dore Kamber, Plesni studio Lazareti u sklopu kojeg su nastupile Marta Alaki i Kijara Vlahušić pod vodstvom trenerice Petre Bjelokosić, te gđa Vanja Balent iz Kulturnog društva Aster koja je po uzoru starog uličnog pripovijedanja iz Japana korisnicima ispričala bajku „Zvjezdani dječak“. Korisnici Centra Josipovac aktivno su sudjelovali u programu koji je završio zajedničkim plesom svih sudionika i korisnika.


FOTOGALERIJA

 


Ovom prigodom v.d. ravnateljica Jelena Đuraš Gleđ istaknula je kako je ovo bila posebna prilika za druženje, učenje i igranje na radost svih korisnika te je uz prigodne poklone koje su sami korisnici izradili zahvalila predstavnicima Dječjeg kluba Dalmalino i svim sudionicama programa koji su darujući svoje talente omogućili ove trenutke kreativnog i veselog zajedništva.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn