Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Akcija darivanja krvi i uzimanja uzoraka za tipizaciju krvi u ponedjeljak u Župi

Lijepo Vas molimo da objavite poziv na akciju darivanja krvi i uzimanja uzoraka za tipizaciju krvi za upis u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica  te nam se tako pridružite u promicanju aktivnosti koja spašava ljudske živote.
Unaprijed zahvaljujemo.

Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik poziva na 62. akciju darivanja krvi i uzimanja uzoraka za tipizaciju krvi koja će se održati u ponedjeljak, 25. studenoga 2019. godine u Župi dubrovačkoj, zgrada općine Župa dubrovačka 3. kat od 9:00 do 15:00 sati.
Uz redovnu akciju darivanja krvi uzimat će se i uzorci za tipizaciju krvi za upis u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. 

Upisati se može svaka zdrava osoba od 18-40 godina, a nakon popunjavanja pristupnice, daje se jedna epruveta krvi za HLA tipizaciju (utvrđivanje antigena tkivne snošljivosti). Ako ste HLA podudarni s oboljelima, kontaktirat će Vas Hrvatski registar radi postupka darivanja krvotvornih matičnih stanica.
Pacijenti koji se liječe od leukemije, limfoma, mijeloma ili sličnih krvnih bolesti jedni su od najčešćih korisnika krvotvornih matičnih stanica.

Upišite se u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, svaki novi uzorak povećava šansu za podudarnost- poručuju iz Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn