Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Tužna priča obitelji Laco iz Župe dubrovačke - Možemo li uljepšati Božić ovoj obitelji ?

U predbožićno vrijeme darivanja, veselja i ljubavi Mazda Team Croatia, Autoklub Župa dubrovačka i Autoklub Dubrovnik u suradnji s KOGO steak house okupljaju se kako bi uljepšali Božić obitelji Laco iz Župe dubrovačke.

Suprug i otac dvogodišnjeg dječaka Nikole, pretrpio je moždani udar prije godinu i pol dana, te je ostao invalid. Njegova supruga ne radi (na bolovanju je) kako bi mogla brinuti o svom suprugu kojemu je potrebna cjelodnevna njega kao i dvogodišnjem sinu. Prikupljanje donacija za navedenu obitelj ove godine planiramo organizirati u dva okupljanja u Župi dubrovačkoj, prvo u KOGO steak house, ponedjeljak, 2. prosinca iza 17:00 sati gdje će biti muzika uživo uz grah i čobanac, a drugo  15. prosinca  na parking prostoru Pevec centra u Poslovnoj zoni Čibača u jutarnjim satima uz trkaće automobile i kartinge AK Župa dubrovačka i AK Dubrovnik racinga.

Donacije koje bi se prikupljale odnosile bi se na proizvode za higijenu (higijenske maramice, šampone, papirnate ručnike, ručnike, prašak za pranje rublja, sredstva za čišćenje i sl..) kao i na neizostavne slatkiše.

- Želja nam je uljepšati obitelji Laco Božić, te ih razveseliti i pomoći im u nesretnoj situaciji u kojoj su se zatekli, a za nas nema ljepšeg poklona od izraza sreće na njihovim licima u ovo blagdansko vrijeme.
Također ovom gestom bi htjeli biti za primjer drugima jer živimo u svijetu koji počinje zaboravljati bitne životne vrijednosti koje nas razlikuju od drugih bića na zemlji, na empatiju, ljubav, humanost, poštivanje...
S obzirom da je Mazda Team Croatia prošle godine napravila uspješnu donatorsku akciju u Dubrovniku, ove godine se nadamo još većem odazivu i podršci te pozivamo ljude dobre volje i dobrog srca da se okupe u što većem broju - poručuju organizatori.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn