Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U prvom dijelu humanitarne akcije "Uljepšajmo Božić obitelji Laco" prikupljeno 21.275 kuna

U prvom dijelu humanitarne akcije "Uljepšajmo Božić obitelji Laco" koju  Mazda Team Croatia, Autoklub Župa dubrovačka i Autoklub Dubrovnik Racing u ovo predbožićno vrijeme, vrijeme darivanja, veselja i ljubavi provode  u suradnji s KOGO steak house, sinoć je u ovom župskom restoranu uz muziku uživo, grah i čobanac prikupljeno 21.275 kuna.

Nastavak akcije slijedi u nedjelju 15. prosinca na parking prostoru Pevec centra Poslovnoj zoni Čibača u jutarnjim satima, gdje će svoja vozila i kartinge izložiti članovi  Auto klubova Župa dubrovačka i Dubrovnik Racing, a prikupljala bi se pomoć donacijama proizvoda za higijenu (higijenske maramice, šampone, papirnate ručnike, ručnike, prašak za pranje rublja, sredstva za čišćenje i sl..) kao i neizostavnim slatkišima.

Organizatori zahvaljuju vlasniku KOGO restorana na pomoći oko organizacije, donaciji hrane i pića, te na ustupljenom prostoru.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn