Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Nema odmora za vatrogasce - DVD Župa dubrovačka cijeli dan u intervencijama (FOTO)

DVD Župa dubrovačka neumorno nastavlja s neprekinutim nizom intervencija koje su uslijed vremenskih neprilika poprilično učestale od prošlog četvrtka. Osim uklanjanja srušenih stabala i dostave pitke vode, a pa čak i ostalih živežnih namirnica, na današnjem programu bilo je čišćenje prometnica od snijega, posipanje soli po prometnicama, te izvlačenje vozila u većem broju prometnih nezgoda. Nezgode su nasreću bile lakše, s uglavnom manjom materijalnom štetom. Neumorni su na terenu bili i djelatnici Komunalnog društva Župa dubrovačka sanirajući posljedice prijašnjih, a posebno današnjih vremenskih nepogoda.


FOTOGALERIJA

 


Općinski načelnik Silvio Nardelli potvrdio nam je da su unatoč svim današnjim nepogodama općinske službe odradile i još odrađuju izvrstan posao te tako omogućile koliko-toliko normalno funkcioniranje.

- Nastavili smo s dostavom pitke vode svim potrebnim kućanstvima, s obzirom na izrazito loše uvjete na širem području i nedostatak ralica uključili smo se u čišćenje prometnica angažiranjem strojeva privatnih tvrtki te pojačanim angažmanom našeg DVD-a te Komunalnog društva, a sve općinske službe te Dječji vrtić radili su normalno unatoč otežanim uvjetima. Ovim putem zahvaljujem se djelatnicima DVD-a, Komunalnog društva i Dječjeg vrtića na dodatnom trudu uloženom za što normalnije funkcioniranje života u našoj Općini.

S obzirom na današnji broj prometnih nezgoda nasreću samo s manjom materijalnom štetom građanima bi poručio da zaista ne izlaze na cestu bez odgovarajuće zimske opreme, a roditeljima čija djeca pohađaju Dječji vrtić Župa dubrovačka da vrtić sutra normalno radi - poručio je načelnik Nardelli


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn