Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg


 

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja.

Više o kolačićima pročitajte ovdje

Prihvaćam

Pravobraniteljica za osobe s invaliditetom Anka Slonjšak posjetila Centar Josipovac

Pravobraniteljica za osobe s invaliditetom, Anka Slonjšak danas je tijekom službenog posjeta županiji, zajedno sa svojim suradnicima, posjetila štićenike i djelatnike Centra za rehabilitaciju Josipovac.

Ravnateljica Centra Josipovac, Marina Sambrailo je zajedno sa štićenicima i djelatnicima Centra priredila srdačnu dobrodošlicu uz prigodne pjesme u čijoj izvedbi se na radost štićenika pridružila i pravobraniteljica Slonjšak.

Tijekom obilaska prostorija Centra Josipovac, pravobraniteljica Slonjšak posebnu pažnju posvetila je razgovoru s korisnicima koji su ponosno pokazali svoje talente i svojoj dragoj gošći poklonili prigodne darove koje su sami izradili.

Prilikom razgovora s djelatnicima, pravobraniteljici Slonjšak je predstavljen program i način rada Centra Josipovac. Nakon ugodnog razgovora, druženja i pjesme gospođa Slonjšak zaželjela je svima uspješan nastavak rada do ponovnog susreta.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn