Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Humanitarna akcija prikupljanja pomoći Ivanu Zucalu za rehabilitaciju u Krapinskim toplicama

Poznata humanitarka Iva Funtek pokrenula je preko Facebooka akciju za pomoć mladom Župljaninu Ivanu Zucalu koji je rođen s cerebralnom paralizom. Dvadesetogodišnji Ivan Zucalo rođen je s cerebralnom paralizom, a o njemu skrbi njegova baka Jele

- Prije par dana, dobila sam poruku od jedne drage osobe za pomoć ovom krasnom mladicu iz Župe dubrovačke. Njegova baka Jele i on Žive sami kao podstanari u Krapinskim toplicama, radi Ivanove rehabilitacije koja, kako kaže baka, daje učinka. Ivanova majka je u sedmom mjesecu trudnoće imala prometnu nesreću, a maleni se Ivan izborio za život. Ipak, posljedice su nažalost ostale. - napisala je Iva Funtek u svojoj objavi.

Baka Jele sa svojom mirovinom od 1.000 kuna ima skrbništvo nad Ivanom čija invalidnina iznosi 1.500 kuna, u Krapini plaćaju podstanarstvo i režije, ali dalje ne mogu sami.

Uplate možete izvršiti na račun:

IVAN ZUCALO OTP BANKA

HR2724070003104687006


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn