Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Karavana bikera „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ jutros prošla kroz Župu (FOTO)

Na svojoj etapi Od Čilipa do Gospića drugog dana tradicionalne vožnje motorima od Prevlake do Vukovara Karavana bikera  „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ jutros je ita osam sati prošla kroz Župu dubrovačku. Najbrojnija do sada, s više od 120 motora, karavana je na put za Vukovar povodom obilježavanja dvadeset i sedme obljetnice „Sjećanja na žrtvu Vukovara“ krenula jučer iz Smokvice, te preko Pelješca stigla Mokošice gdje su upaljene svijeće podno murala, te dalje na Prevlaku gdje je održana Sv. Misa i blagoslov karavane.

Nakon večere i noćenja u Čilipima, bikeri su jutros kroz Župu krenuli prema Vjetrenom mlinu, te dalje prema Pločama, Makarskoj, Trilju, Sinju, Kninu i Gospiću gdje završava današnja etapa karavane. Organizator karavane je, kao i svih godina do sada, Moto klub "Korčula" iz Smokvice.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/Kroz_zupu3/bikeri_vukovar18{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn