Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Posjeta predstavnika Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske Centru Josipovac (FOTO)

Za ugodno druženje i posjetu Josipovcu nije potrebna posebna prigoda već samo veliko srce. Danas su to pokazali načelnik Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske, gospodin Ivan Pavličević i zamjenik načelnika PU gospodin Miro Bajo, naši dragi prijatelji koji su se odazvali pozivu korisnika Josipovac prilikom nedavnog druženja u Postaji pomorske policije Dubrovnik.Korisnici su svoje prijatelje dočekali prigodnom pjesmom i velikim pljeskom dobrodošlice. Ravnateljica Centra Josipovac Marina Sambrailo zajedno sa svojim djelatnicima provela je drage goste kroz sve odjele Centra Josipovac dok su im korisnici s velikom radošću pokazivali svoje radove. Radujemo se nastavku druženja i zahvaljujemo na posjeti - poručuju iz Centra Josipovac.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn