Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U Župi Vukovar svijetli; Zapaljene svijeće uoči 27. obljetnice pada Grada heroja (FOTO)

Uoči obljetnice obilježavanja 25. obljetnice pada grada heroja, u Župi dubrovačkoj tradicionalno su upaljene svijeće u sjećanju na najteže dane u povijesti Hrvatske. Svijeće su zapaljene ispred crkve Sv. Ane na Brgatu gdje molitvu s okupljenim braniteljima i mještanima predvodio don Nikola Berišić, u Buićima, te ispred zgrade Općine u Srebrenom, u Vukovarskoj ulici, na raskrižju Srebreno, ispred zgrade škole na Mljekari, kod Spomen obilježja u Mandaljeni, ali i na prozorima i ispred brojnih kuća kroz cijelu Župu dubrovačku.Brojni Župljani ovih su dana krenuli put Vukovara gdje će sutra sudjelovati u tradicionalnoj  Koloni sjećanja pet kilometara dugim putem od vukovarske bolnice do Memorijalnog groblja žrtava iz Domovinskog rata.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/Kroz_zupu3/svijece_vukovar_18{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn