Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U organizaciji UHDDR-a; Djeca i nogometašice Omble odale počast žrtvama Škabrnje

U nedjelju 18. studenog na Dan sjećanja na nevine žrtve zločina u Škabrnji djeca Dubrovačko-neretvanske županije i ženski nogometni klub "Ombla" u organizaciji UHDDR-a Dubrovačko-neretvanske županije, došli su se pokloniti nevinim žrtvama Škabrnje u zadarskom zaleđu, te tom prigodom se pomolili, položili vijenac i zapalili svijeće njima na spomen, a svima nama na trajno sjećanje.

- Kao i prethodnih godina, a tako će biti i ubuduće trudit ćemo se da našim mlađim generacijama prenosimo vrednote Domovinskog rata na kojima bi trebala počivati moderna hrvatska država i živo ćemo kroz ovakva hodočašća i naša svjedočanstva odgajati mlađe naraštaje - poručuje Ivan Gabelica u ime UHDDR-a Dubrovačko-neretvanske županije.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn