Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Redovna godišnja skupština župske Matice umirovljenika, potvrđen mandat Anke Šutalo

Matica umirovljenika Župe dubrovačke u subotu je održala svoju redovnu godišnju skupštinu na kojoj je predsjednica župske Matice gospođa Anka Šutalo podnijela Izvještaj o radu, a potom i plan rada za sljedeće razdoblje. Financijski izvještaj i plan za naredno razdoblje je podnijela gospođa Jele Viđen. Potvrđena su nova radna tijela Matice, kao i novi mandat predsjednice Anke Šutalo.

Kako je istaknuto, naglasak daljnjeg rada je na povećanju članstva, traženju novih prostora za rad Matice, te poticaj realizaciji davno najavljenog Doma za stare i bolesne osobe. Po završetku radnog dijela skupštine, večer je nastavljena uz tratamenat i ugodno druženje članova župske Matice.

foto: MUŽD


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn