Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U organizaciji Inner Wheel kluba Dubrovnik - Večer crvenih haljina u One Suite hotelu (FOTO)

U organizaciji Inner Wheel kluba Dubrovnik  u One Suite hotelu u četvrtak 28. veljače održana je Večer crvenih haljina.  O specifičnostima moždanog udara kod žena govorila je dr. Mira Ivanković, spec. neurologije iz Opće bolnice Dubrovnik. U svom predavanju upozorila je na pogubne posljedice zanemarivanja simptoma ove bolesti od koje godišnje umre dvostruko više žena nego od karcinoma dojke te ukazala na važnost poznavanja čimbenika rizika kao ina potrebu promjene životnih navika. Moždani udar je izlječiv, ali je vrlo važno na vrijeme doći u bolnicu.  Nakon predavanja dame u crvenom nastavile su druženje u opuštenoj atmosferi restorana Lokal.


 

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn