Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Utorak - Ultimi od Poklada; Velika povorka kroz Župu, humanitarna zabava na Donjem Brgatu

Tradicionalnom povorkom župskih karnevala kroz Župu, danas na Ultime od poklada završava program ovogodišnjih karnevalskih događanja.

Povorka je ove godine u organizaciji Župskog karnevala, a u obilazak zdravica kroz Župu kreće nakon okupljanja na Kantulama u 14:00 sati. Prvo će krenuti prema Srebrenom i zgradi Općine, a očekuje se zaustavljanje i ispred Turističke zajednice.  Slijedi zdravica na Rijeci (Čelopeci), te u Solinama, a glavna s šporkim makrulima je u Vrelu, jer po nekadašnjoj tradiciji UKŽD-a red za ovogodišnje domaćinstvo je na Mlinarskom karnevalu.

Nakon Vrela povorka kreće u obilazak zdravica kroz Postranje, a završava na Brgatu gdje se u Domu od 20 sati organizira Ultima maškarana zabava koja će biti humanitarnog kataktera za pomoć gosparu Stijepu Sutiću pri kupnji novih elektromotornih invalidskih kolica.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn