Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Stijepo Sutić: "Hvala Vam, uspio sam u kratkom roku skupiti dovoljno novaca za nova kolica"

Humanitarnom akcijom koja je pokrenuta nakon objave apela za pomoć Stijepa Sutića na DuTV-u  u kratkom roku od tek dvadeset dana uspjelo se prikupiti više nego dovoljno novaca za kupnju kolica.

U akciji su sudjelovali brojni građani, udruge, tvrtke i općine, a sredstva su prikupljana i na Turniru i Kvizu župskih mjesta, Maškaranim zabavama Župskog karnevala i u Cavtatu, na premijeri nove komedije amaterske glumačke družine „Sve za Župu“, kao i na usponu 100 žena na Sniježnicu.

- Drage građanke i građani hvala Vam. Zahvaljujući Vama i Vašoj dobroti i nizu institucija, uspio sam u kratkom roku skupiti dovoljno novaca za nova kolica. Neka Vam dragi Bog vrati trostruko, Hvala Vam - poručio je Stijepo Sutić putem novog videa objavljenog na DuTV-u koji možete pogledati OVDJE.

foto: screenshot DuTV - Dubrovačka televizija


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn