Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Kad će se zamijeniti puknuti šaht na magistrali - Donosimo odgovor iz Hrvatskih cesta

Kako smo izvijestili, u ponedjeljak 11. ožujka oko 19 sati zbog pucanja šahta visokonaponskih el. Instalacija na magistrali preko Trgovišta djelatnici Dubrovnik cesta su postavili prometne znakove i semafore, jer pukotina na poklopcu šahta predstavlja opasnost za vozače, pogotovo motocikliste. Očekivalo se da će zamjena šahta uslijediti tijekom idućeg dana.

Međutim, od tada dani prolaze, a radovima ni traga. Zbog puknutog poklopca šahta jednim kolnim trakom Državnom cestom D8, jedinom cestovnom vezom Dubrovnika sa Zračnom lukom, preko Trgovišta se uz pomoć semafora vozi već četvrti dan.

Za informaciju kada će doći do zamjene poklopca i normalizacije prometa jučer smo upit poslali Hrvatskim cestama.

- Radi se o šahtu visokonaponskih električnih instalacija koje su u vlasništvu HEP-a. HEP je pokrenuo proceduru zamjene poklopca. Očekujemo popravak krajem tekućega tjedna ili početkom idućeg - navodi se u današnjem odgovoru Tamare Pajić iz Ureda za odnose s javnošću Hrvatskih cesta.

Tako ćemo dok se ne dovrši "pokrenuta procedura", zbog puknutog poklopca šahta preko Trgovišta uz semafore voziti cijeli tjedan, a možda i koji dan više. Nadamo se da se ista procedura neće ponoviti u slučaju da do slične situacije dođe u srcu turističke sezone.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn