Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Ispred HE Dubrovnik u Platu otkrivena spomen ploča tragično preminulim djelatnicima

U nazočnosti rodbine, prijatelja i kolega danas je ispred HE Dubrovnik u Platu otkrivena spomen ploča koju su podigli prijatelji tragično poginulih Ivice Zvrka, Mata Maškarića i Davora Pozniaka.

"Ima neka moć u dobrim ljudima ... Oni su jaki i poslije smrti. Po hrabrosti, požrtvovnosti, zajedništvu i djelima žive, a najviše po dobroti svoga srca. U spomen na vječno sjećanje i veliko hvala." - napisano je na spomen ploči.

Misu je na otkrivanju spomenika predvodio don Bernardo Pleše, župnik župe sv. Ilara. Od velike tragedije u Hidroelektrani Dubrovnik u Platu prošla su tri mjeseca, a rezultati istrage i odgovori koje iščekuju obitelji i prijatelji poginulih, ali i šira javnost još nisu poznati.Foto: Dubrovački dnevnik


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn