Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Reconnect - Uloži u prirodu; Velika akcija čišćenja u nedjelju, 19. svibnja u Mlinima

U nedjelju 19. svibnja u Mlinima se organizira akcija čišćenja - skupljanja stakla, plastike i ostalog smeća, koja će završiti sa zajedničkim druženjem sudionika uz roštilj i DJ-a.

- Uživamo veliku privilegiju što živimo u ovako lijepom dijelu svijeta i kada je bolje vrijeme da nešto vratimo nego sada? Svi mi uživamo u ljepotama prirode. Bilo da plivamo, trčimo, šetamo pse ili se samo opuštamo. Ako poštujemo prirodu i ona će nas.

Trenutno je veliki problem u svijetu plastika i ostali otpad koje ulazi u oceane, mora i završava na plažama. Pridružite nam se u ovoj akciji i investirajte jedno nedjeljno popodne u prirodu, u skupljanje plastike i ostalog smeća da kako bismo uljepšali naše plaže i obalu, a ujedno se podružite sa svojom obitelji, prijateljima, susjedima..

Okupit ćemo se u 14 sati u Mlinima kod kafića Gusar i ronilačkog centra Aquarius, dogovoriti se tko ide gdje i u 15 sati ćemo napasti smeće! Neće mu biti lako! Skupljat ćemo staklo, plastiku i ostalo smeće, a tko zna, možda netko pronađe i kakvo blago. Vraćamo se na mjesto okupljanja u 18 sati gdje će nas čekati roštilj, a da jadan kuhar ne stoji sam pridružit ćemo mu jednog DJ-a.

Dovedite svoje prijatelje, obitelji, pse, mačke, ma svakoga tko želi pomoći - navodi se u najavi događaja na Facebooku.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn