Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Klupsko natjecanje i druženje članova ŠRK Felun; Miho Klaić i ove godine najbolji (FOTO/VIDEO)

Župski ribari, članovi Športskog-ribarskog kluba "Felun" Mlini okupili su se jučer povodom Dana Općine na Velikom mulu u Srebrenom na ribarskom druženju i ribanju iz barke.

Na ribanje je izašlo desetak ribara, a nakon povratka i vaganja ribe najbolji od njih je i ove godine bio Miho Klaić iz Zavrelja s ulovom od 1,569 kilograma, a za njim na drugom mjestu slijedi Enes Osmić s 1,535 kg. NA trećem mjestu je Antun Miloslavić s ulovom od 1,390 kg ribe. Nagradu za najveći primjerak ove godine je odnio Ivo Žeravica za Polandu od 0,945 kg.

Pehare najboljima je uručio predsjednik kluba Luko Miloslavić, a nakon službenog dijela natjecanja organiziran je roštilj i druženje do kasnih večernjih sati.

ŠRK Felun se zahvaljuje svim sudionicima i organizatorima ovog druženja, a posebno Općini Župa dubrovačka na potpori pri organizaciji.

.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn