Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

"Ususret Ljetu" u Župi Svetog Ilara; Humanitarni događaj s "Velikom potragom za blagom"

Obitelji i Mladi Župe Svetog Ilara u subotu, 8. lipnja organiziraju novi humanitarni događaj i druženje "Ususret Ljetu" . Na početku u 17 sati u crkvi Sv. Ilata će se slaviti sveta Misa zahvalnica za sve školarce. Nakon mise slijedi Velika potraga za blagom.

- Škola je skoro pa gotova i to treba svakako obilježiti. Nakon napornih mjeseci učenja i truda, čeka vas zanimljiva i napeta potraga za blagom. Djecu će raznim igrama, plesovima i zagonetkama animirati mladi župe sv. Ilara.

Za mame, tate, bake, djedove, ali i sve druge, tu je prilika da se oslade domaćim kolačima i popiju kavu dok im djece tragaju za blagom. Sav prihod od prodaje kolača i kave ići će za jednu  obitelj u potrebi. Ovim putem pozivamo sve one koji su vješti, ali i voljni napraviti koji kolačić, da ga donesu u župnu dvoranu u Mlinima u subotu do 16 sati.

Provedite ugodno subotnje poslijepodne sa svojom djecom, osladite se, izigrajte...i što je najvažnije od svega pokažite da imate srce za druge - poručuju Obitelji i Mladi Župe Svetog Ilara.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn